Dark Sector: Amerikába is érkezik a PC-s változat?

2009. január 24.
4.6451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A játékvilág apró rezdüléseit is figyelemmel követő olvasóink bizonyára belefutottak már abba a híresztelésbe, miszerint Oroszországban a boltok polcaira került a Digital Extremes 2008-as TPS-ének, a Dark Sectornak, PC-s változata.

Ez azért kellemes meglepetés, mivel a játék a nagyvilágban csak konzolokra jelent meg, és még apróbb pletykákat sem kaptunk arról, hogy készülne átirat személyi számítógépekre.

Mivel az orosz piac eléggé kiesik a játékosok nagy részének szemszögéből, ezért először mindenki egy hatalmas hápogó kacsának gondolta az esetet, azonban többeknek is sikerült illegális formában beszereznie az alkotást, és noha a cirill betűkkel sokaknak gondja támadt, megerősítették: remekül fut PC-n.

Most pedig egy meg nem nevezett, de megbízhatónak titulált forrás kiszivárogtatta, hogy a PC-s Dark Sector eljut Amerikába is, természetesen angol nyelven. Az informátor szerint az örömteli esemény hivatalos bejelentése a következő héten válik esedékessé. És miért is örüljünk mi annak, hogy a tengerentúliak belebújhatnak Hayden Tenno CIA alkalmazott bőrébe? Az ok egyszerű: innen már csak egy lépés, hogy az európai boltokba - köztük remélhetőleg kis hazánkba - is eljusson az alkotás. Aki hadilábon áll a Dark Sector névvel, annak ajánlom alapos tanulmányozásra Yoyo kollégám tesztjét.
Dark Sectornak, PC-s változata.'>
nincs még hozzászólás

Dark Sector
13.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja