Darkfall Online: Befutott a Conquer the Seas expanzió

2009. december 07.
2.1681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteg olyan MMORPG játék létezik a világon, amelyek kisebb hátszéllel indulnak, pedig megérdemelnék a nagyobb népszerűséget, lévén nagyobb figyelmet kapott társaiknál mérföldekkel jobbak.

A Darkfall Online esetében is érvényes ez a megállapítás, bár az idei esztendő elején indult, szigorúan masszívan többjátékos alkotásnál azért akadnak jobbak, de sokkal több rossz is. Egy program kiválóságát pedig mi sem bizonyítaná jobban, hogy továbbra is bővítik és támogatják az illetékesek, ennek élő példája pedig a frissen befutott kiegészítő, amely a Conquer the Seas névre hallgat.

Az expanzió, akár hiszitek, akár nem, már a második a sorban, és a roppant érdekes fantasy világhoz nem mást, mint a tengereket, valamint az ezekhez köthető dolgokat rakja hozzá. Ennek hála nem csak vízen úszó városok és falvak, hanem hajók, tengeri szörnyetegek és hatalmas tengeri csaták is várnak majd a kiegészítés betöltőire, de természetesen nem csak a vízközpontúság lesz a jellemző rá.

Az expanzió ugyanis rengeteg aprósággal bővíti a játék fanatikusai által már jól ismert világot, valamint annak minden porcikáját is. Lesznek ugyanis új skillek, szörnyek, rengeteg új tárgy, de még egy kis grafikai ráncfelvarrás is történt - főleg az effektek tekintetében -, hogy a tonnányi új questről ne is beszéljünk.

Egyszóval a Darkfall második ingyenes expanziója rengeteg újdonságot ígér, aki pedig már nagyban ebben az univerzumban kalandozik, ne hagyja ki a letöltését. Ha bővebb információra lenne szükséged a Conquer the Seas kiegészítésről, akkor csak kattints az alábbi linkre, amely a hivatalos honlapra juttat.

Darkfall Online hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja