Dark Age Wars: Nemsokára megkezdődik a harc

2010. június 15.
1.8781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A legfrissebb hírek szerint a Dark Age Wars nevű stratégiai böngészőjáték nemsokára hivatalosan is megnyitja kapuit a csatázni vágyók előtt.

Az alkotás egyelőre nyílt béta fázisú tesztelés alatt van és kizárólag angol nyelven érhető el. "Minden felhasználónak köszönettel tartozunk a befektetett munkájáért, ennek köszönhetően hamarosan nyilvánosan is üzembe tudjuk helyezni a programot" -nyilatkozta a Dark Age Wars termékmenedzsere egy interjú során.

Ugyanekkor a fejlesztőcsapat azt mondta, hogy nagy előrelépés történt a készterméket illetően, ugyanis stabilizálták a játékot és kijavították benne a súlyos hibákat. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, a készítők pedig azt remélik, hogy olyan stabilan és akadálymentesen fog működni a matéria, ahogyan azt elképzelték. A hamburgi InnoGames kiadó szerint felléphetnek még kisebb hibák a Dark Age Wars-ban, de a Pixabit fejlesztőstúdió igyekszik ezeket kijavítani a közeljövőben. A program a középkorban játszódik, a felhasználók célja az, hogy egy virágzó királyságot alapítsanak, amelyet az irányításuk alá vonhatnak és felügyelhetnek.


Dark Age Wars: Nemsokára megkezdődik a harc - 2. kép



Dark Age Wars: Nemsokára megkezdődik a harc - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja