Dark Age Wars: Beköszönt a sötét korszak

2010. április 26.
1.8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi InnoGames GmbH fejlesztőcsapata egy új online startégiai produktum fejlesztésével rukkolt elő, amit Dark Age Wars névre keresztelt.

A termék a napsütötte Kaliforniában már angol nyelven elérhető tesztverzió formájában, később német nyelvre is lefordítják, erre a célra már megkapta a felhatalmazást a germán cég. Pénteken az US - Pixabit fejlesztői stúdió és a kiadó már elkezdték az alkotás angol nyelvű béta verziójú utolsó fázisának a munkálatait és a program a tervek szerint idővel több helyen is meg fog jelenni, például Oroszországban, Törökországban, valamint Izraelben.

A Dark Age Wars a sötét középkorbeli Európa világába repít el bennünket, ahol fő célunk az, hogy ravasz fortélyokkal, kereskedelem, diplomácia esetleg erőszak útján minél gyorsabban terjeszkedni tudjunk, hogy végül népünk számára saját királyságot alapíthassunk. Rendkívül fontos szerepe van a programban a megfelelő defenzív stratégiáknak, melyek használatával hatékonyan megóvhatjuk településeinket, természeti erőforrásainkat, csapatainkat ellenfeleinktől. Természetesen minden egyes városunkat, bányánkat, és nem utolsó sorában hadra fogható egységeinket is folyamatosan felügyelnünk, emellett fejlesztenünk kell, mert idővel ellenségeink kihasználva gyenge pontjainkat könnyedén felül kerekedhetnek rajtunk. A szoftver érdekessége, hogy más játékosokkal is alakíthatunk szövetséget, és ha éppen úgy tartja kedvünk csatlakozhatunk egy már meglévő koalícióhoz is, hogy közös erővel vágjunk vegyük fel a harcot ellenlábasainkkal.


Dark Age Wars: Beköszönt a sötét korszak - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja