Dantes Inferno: Szenteste nézhetjük meg a pokol első kapuját

2009. december 02.
3.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Egy irodalmi művet ötvözni egy hack and slash játékkal furcsa ötletnek tűnik, de a Dantes Inferno láttán egészen működőképesnek tűnik a dolog.

A játék ígéretesnek tűnik, a pokol kilenc kapuján át tartó akció-orgia nem pusztán gyönyörű vizualitással bír, hanem játékélmény terén is kimagaslónak hat a videók alapján. Ami a szemnek csalóka lehet, az a kéznek már biztosan nem az: ha nem hiszel a saját szemeidnek, akkor vedd kézbe az irányítást saját magad, hiszen hamarosan érkezik a demo verzió.

A legjobban az amerikai PS3 tulajdonosok járnak, hiszen már December 12.-étől elérhetik PS Networkon keresztül a rövidke ízelítőt. A világ többi részén azonban még tizenkét napot kell várni, a pokoli kaland stílusosan December 24.-én érkezik Xbox 360-ra, PS3-ra egyaránt. Már látjuk is lelki szemeink előtt, hogy a dátum egyes helyeken felháborodást fog szítani. A poklot összekötni a Karácsony szellemével nem feltétlenül a legjobb ötlet, de a játékvilág ilyen őrült, marketing szempontjából pedig zseniális ötlet.
nincs még hozzászólás

Dante's Inferno
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja