Dante's Inferno: Gameplay montázs a Penny Arcade Expóról

2009. szeptember 10.
3.0880
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha egy ígéretes alternatívát keresel a God Of War mellé a kaszabolós műfajban, mindenképp a februárban pályára álló Dante's Inferno-t javasoljuk számodra.

A két alkotás közötti hasonlóságok egyre szembetűnőbbek, hiszen mindkettőben fontos szerepet játszik a korabeli kultúrák vallási vonalon mozgatott univerzuma, valamint a hangulat, a brutalitás és még számos játékmechanikai elem is a Sony Santa Monica stúdiójának nagysikerű franchise-ából eredeztethető.

Hogy a Visceral Games szemtelenül lekoppint, azt talán merész dolog volna bizton állítani, de, hogy az alábbi gameplay videóban látható mozzanatok a God Of War-t idézik fel bennünk, az tagadhatatlan tény. A QTE megvillanások, a monumentális ellenfelek, a fröcsögő vér, a vég nélküli, sötét agresszió, mind-mind Kratos nyomdokain lépkedve keres magának széles körű hallgatóságot. Ha igényesen gereblyéznek korábban látott produkciókból, bocsánatos bűn a plagizáció. A PlayStation Portable-re, PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra februárban megjelenő Dante's Inferno-ból egy gameplay montázs vándorolt ki a hétvégi Penny Arcade Expóról, ezt láthatjátok most, egy gördülésnyivel lejjebb. A alapanyagként is tekinthető God Of War harmadik, PlayStation 3 exkluzív epizódja nagyjából egy hónappal később követi majd a Visceral Games pokoli túráját, kár, hogy egymásra szalad két hasonló jellegű alkotás, fájni fog a Sony-sok bukszájának, ha döntésképtelenségből fakadóan mindkét produkcióra ellenállhatatlan vágyat éreznek.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja