Daniel Way írja a Deadpool játék történetét

2012. július 20.
1.9721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A High Moon Studios ugyan egyelőre még mindig nem jelentett be végleges címet, illetve pontos részleteket az idei Comic Con expó alatt bemutatott Deadpool játékról, de azt helyi idő szerint az éjszakai órákban megerősítették, hogy sztoriját egy igencsak ismert író fogja kivitelezni.

Ez az ismert tollforgató pedig nem lesz más, mint Daniel Way, aki korunk legismertebb anti-hős képregénysorozataiért felelt, így egy Deadpool sztori megírásához alighanem tökéletes választásnak tekinthető.

A Deadpool karakterét alaposabban ismerők bizonyára azért meglepődtek a választáson, hiszen a szereplőt annak idején Ron Liefield és Faban Nicieza alkotta meg, bemutatkozása pedig a New Mutants-ban történt, így adta volna magát a helyzet, hogy ez a páros írja a játék történetét is.

Daniel Way azonban legalább annyira jó választás, így akár már most nyugtázhatjuk, hogy amennyiben más momentumok nem is, a történetre biztosan nem lesz panaszunk a Deadpool játék esetében. Megjelenés 2013-ban, a célplatformok egyelőre ismeretlenek.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Király legalább profi lesz a sztori!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 7 napja

Jól hangzik!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja