Daniel Espinosa rendezheti az Assassin's Creed mozifilmet

2014. január 23.
2.2251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes pletykák merültek fel nemrégiben a Twitchfilm csapatának köszönhetően, akik megbízható forrásokból úgy értesültek, hogy a Ubisoft megtalálta a tökéletes embert az Assassin's Creed mozifilm rendezői székébe.

Információink szerint a szerencsés flótás nem lett más, mint a svéd származású Daniel Espinosa, akit leginkább a 2012-es Safe House nyomán ismerhetnek a filmrajongók, de további kimagasló munkáiról nem igazán tehetünk még említést.

Hangsúlyozandó, hogy a hír egyelőre még csak pletykának tekinthető, de a korábbi hírek alapján az Assassin's Creed film főszereplője Michael Fassbender lesz, írója pedig Michael Lesslie, megjelenésére pedig jövő augusztusban számíthatunk.
2 hozzászólás

beni9915

11 éve, 1 hónapja és 14 napja

Én imádtam az Assassin's Creed játékokat mind megvolt nem tudom mi lesz ebből de remélem egy igényes film lesz és nem rontja a sorozat hírnevét.

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 14 napja

Számomra ismeretlen ez a Daniel Espinosa, de attól még csinálhat egy jó filmet. Valahol mindenkinek el kell kezdeni, ő meg ezek szerint azért már csinált legalább egy filmet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja