Advertisement

Dan Aykroyd kedveli a Ghostbusters küllemét Nintendo Wii-n

2009. április 12.
1.6851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Annak ellenére, hogy a Nintendo Wii grafikai képességei évekkel ezelőtt, már a megjelenése napján idejétmúltnak számítottak, el kell fogadnunk, vannak akik igenis kedvelik mindazt a vizuális formát amit jó kezekben nyújtani képes.
Advertisement

A játékélmény és a hangulat mindenekelőtt ugyebár. Dan Aykroyd-ot például teljesen megnyerte magának a nyáron érkező Ghostbusters játékadaptáció grafikai külleme a kiotóiak konzolján, állítása szerint kifejezetten kedveli azt.

A színész híresség, Dan Aykroyd egy friss nyilatkozatában a Newsweek-nek elmesélte, ő kimondottan kedveli a Ghostbusters grafikáját a Nintendo Wii-s változatban, élénken emlékezteti őt a The Incredibles című, öt esztendővel ezelőtti számítógép animációs, Pixar mozira.

"Bárki, aki úgy fest, mint egy Incredible, az automatikusan egy szuperhős. A srácok jól mutatnak a játékban, úgy nézünk ki, mint azok a színészek, akik az első filmben szerepeltek..." - mesélte a Ghostbusters sorozat egyik oszlopos sztárja, Dan Aykroyd.

A Ghostbusters: The Video Game nyáron érkezik, és a PlayStation Portable kivételével minden trendi konzolt célba vesz majd, kapunk PlayStation 2-es, PlayStation 3-as, Xbox 360-as, Nintendo Wii-s, valamint Nintendo DS-es verziókat is.
Advertisement
nincs még hozzászólás

Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profilja