Damnation multiplayer betekintő

2008. október 18.
2.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Komolyabb hírveréstől mentesen készül a Damnation nevezetű alkotás.

Ez az elsődleges oka annak, hogy itt, a Game Channel Online-on is csak egyszer találkozhattatok még vele. A projekt körül honoló csend több okból is meglepő, hiszen egyrészt a Codemasters óvó szárnyai alatt formálódik teljes értékű alkotássá, és az angol kiadóról tudjuk, hogy ritkán szokott rosszat húzni. Másrészt a játék megjelenésének napja vészesen közeledik, a készítők ígérete szerint még a 2008-as naptári esztendőben polcunkra költözhet.

Most talán beindulnak a marketinggépezet fogaskerekei, és időről időre kidobnak nekünk valami érdekes anyagot. Az első már meg is érkezett, és ez a pár sor is a tiszteletére született meg. Egy bő 3 perces videóról van szó, amelyben a játék multiplayer részéből láthatunk néhány jelenetet, két játékmód - Deathmatch, King of the Hill - keretein belül tálalva. Miközben dúl az akció a képernyőn, egy fejlesztő hangját hallhatjuk, aki kommentálja az eseményeket, bemutat néhány fontos elemet, és kihangsúlyozza, hogy milyen nagy szerepe van a környezetnek és a magasságnak a lövöldözések során.

Az alkotó srácok a single player szabadságát kívánják átültetni az online részbe is. Ennek szellemiségében kalapálták az összes multis pályát, játékmódot, és a steampunk ihletésű fegyvereket. Bárhonnan nyakunkba eshet néhány ellenfél, és kénytelenek leszünk aktívan kihasználni a tereptárgyakat, hogy taktikai előnyre tegyünk szert. A lapulós, kempelős stílus rajongóit el kell keserítenem, ugyanis rendelkezni fogunk egy Spirit Vision képességgel, amellyel minden izgő-mozgó pixelhalmazt kiszúrhatunk a magunk körül.
#tv#
Damnation nevezetű alkotás.'>
nincs még hozzászólás

Damnation
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja