Damnation: Honlap és videó

2008. október 25.
2.0671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Gőzerővel nyomul a Blue Omega Entertainment és a Codemasters közös gyermeke, a western és steampunk stílusjegyekkel büszkélkedő Damnation.

Egy hete még arról írtam, hogy alig-alig csurran-cseppen valami érdemi információ róla, most pedig két nap alatt kiadtak egy szakajtónyi képet (lásd a tegnapi első hírt), egy bő 2 perces bemutatót és fellőtték a játék hivatalos honlapját. Ez utóbbit a Damnationthegame.com' target='_blank' rel='nofollow'>www.Damnationthegame.com címen találhatjátok. Egyelőre meglehetősen kevés tartalommal rendelkezik az oldal, de akinek felkeltette érdeklődését jelen hír főszereplője, az mindenképpen látogassa meg.

A videóban ezúttal az egyjátékos mód jellegzetességeiről, lehetőségeiről láthatunk néhány képkockát, miközben egy fejlesztő szóban osztja a tudást. Kifejti - többek között - hogy a rendelkezésünkre álló fegyvereket többféleképpen is felhasználhatjuk, különféle akrobatikus mozdulatokkal (többségük ismerős lehet a Prince of Persiából) juthatunk el nehezen megközelíthető helyekre, a hatalmas látótávolságnak köszönhetően könnyedén tájékozódhatunk, és kiszúrhatjuk küldetésünk pontos helyét már kilométerekről is (ez pedig az Assassin's Creedet idézi).

Az ellenséges MI igyekszik reálisan, emberszerűen viselkedni, például felmászik a magas tornyokba, hogy könnyebben tudjon érvényesülni a tűzharcok során. Utunkba akadnak vezethető járművek is, a trailerben egy motorral repeszt főhősünk, de meg lennék lepve, ha ez lenne az egyetlen lehetőségünk a menetidőnk csökkentésére.

Érkezik idén télen PC, X360 és PS3 platformokra, várjuk szeretettel.
Damnation.'>
nincs még hozzászólás

Damnation
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások