Damnation: Célpontban a többjátékos mód

2009. május 25.
2.6451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Damnation megjelenésére már elég hosszú ideje várunk, kis hazánkban például csak a jövő hónapban fog hivatalosan is megjelenni az alkotás, de kárpótlásul elviekben magyar felirattal.

A játék még tartogat azért néhány homályos pontot, azonban izgalmassága, egyedisége nem ismer határokat. A Blue Omega Entertainment úgy látszik szereti a játékosokat, hiszen a tartalmas és valóban egyedi játék nem csak egy tartalmas kampányt fog kapni, hanem egy velős többjátékos módot is. Erről érkezett most egy kis videó a nagyérdemű publikumnak.

A kisfilmen nem csak futás közben látjuk a multiplayer módot, hanem egy illetékes fejlesztő kommentálja is nekünk a legjobb opciókat és történéseket. A Damnation világa egyébiránt egy alternatív múltban játszódik, a valamikori vadnyugaton, de ettől a játék még nem lesz egy western produkció, hanem egy sci-fi elemekkel átszőtt, steampunk univerzum, ahol a polgárháború, a vadnyugat és egy jó adag futurisztikus elem is fellelhető lesz. Mindehhez képzeljetek el TPS játékmenetet és egy csipetnyi szerepjátékos motívumot, na meg hatalmas, szabadon bejárható környezetet. Szép kis turmix nem igaz? Hamarosan érkezik, addig is itt egy kis mozgókép a többjátékos módozatról, fogyasszátok egészséggel:

#tv#
Damnation megjelenésére már elég hosszú ideje várunk, kis hazánkban például csak a jövő hónapban fog hivatalosan is megjelenni az alkotás, de kárpótlásul elviekben magyar felirattal.'>
1 hozzászólás

Shade

16 éve, 19 napja

Az egész játékba a multiplayer a legjobb. A játék is tetszett nekem nem a játék miatt hanem a sztori. De hogy ugrálva a falról lelőni az ellenségen tobb mint a call of duty vagy a counter strike. röhögő smiley

válasz erre
Damnation
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja