Cyberpunk 2077: Switch-es átiratról és a küldetésekről beszéltek a fejlesztők

2020. február 03.
6.0541
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
John Mamais, a CD Projekt Red krakkói csapatának fejese elhintett pár finomságot a várva várt Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban, melyben egyrészt kapásból kijelentette azt, hogy nincs tervben a játék Switch-es portja, és nem is gondolja, hogy a konzol elbírná.
 

Hozzátette azért, hogy a The Witcher 3-nál sem hitték volna, hogy sikerül, mégis meg tudták oldani, szóval nincs kizárva, hogy egy nap a Nintendo hibridkonzolján rójuk Night City utcáit.

Ugyanakkor ami sokkal izgalmasabb, hogy emberünk árulkodott egy keveset a küldetések kapcsán is, miszerint 15 fejlesztő dolgozik az alkotás questjein, amelyeket úgymond "rétegekbe" sorolnak. Egyrészt ott van a küldetések passzív rétege, mint például az árusok, valamint ott vannak az úgynevezett "Street Stories" névre hallgató missziótípusok, melyekből megközelítőleg 75 van.

Ezeket úgy jellemezte emberünk, hogy kvázi kisküldetések, amelyekben ott lappangnak a történetek, de nem támogatják meg őket például átvezető videókkal, sokkal inkább a világ bejárásához és a karakterünk fejlesztéséhez lesznek tökéletesek.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

WickedSick

1 éve, 11 napja

smadi1968 írta:
Ez nevetséges kb. 8 éve készül!!! Aztán majd olyan lesz mint az Anthem!!!
Neked az elmúlt 10 kommented mind az Anthemről szól, még olyan témáknál is, amik nem az Anthemről szólnak nagyon haragudhatsz arra a játékra

válasz erre

smadi1968

1 éve, 11 napja

Ez nevetséges kb. 8 éve készül!!! Aztán majd olyan lesz mint az Anthem!!!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 napja

Biztos nem lesz Switchre, ez túl nagy falat neki. Kár is hitegetni ilyen ki tudja mi lesz szövegekkel az embereket.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja