Cyberpunk 2077: pletykák szerint új gameplay-t és megjelenési dátumot kapunk az E3-on

2019. május 19.
5.6591
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az egyik legizgalmasabb pontja az idei E3-nak egyértelműen a CD Projekt Red és a Cyberpunk 2077 jelenléte lesz, és bár eddig is sejtettük, hogy a megjelenési dátumot is itt leplezik le, de most ezt megerősítő pletykák érkeztek.

A NeoGAF felületén bukkant fel egy felhasználó, aki egy méretes posztot tett ki arról, hogy mire számíthatunk az idei E3-on, és a felsorolásban helyet kap a Cyberpunk 2077 premierdátumának prezentálása is, hovatovább gameplay-t is mutatni fognak.

Továbbá a posztban felmerül, hogy be fogja jelenteni a Microsoft a Metro-franchise mögött álló stúdió felvásárlását (4A Games), illetve elviekben a Platinum Games beszerzését is bejelentik. A komplett listát ITT tudjátok megnézni. Meglátjuk, mi valósul meg belőle, hiszen nem győzzük hangsúlyozni, szódával érdemes fogyasztani eme pletykákat.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 hete

Na ezt várom majd szépen... másnap.
Majd csak most már legyen minőségi exkluzív cím Xbox-on is. Pár év és ez a rengeteg stúdió már tolni is fogja kifelé a jobbnál jobb játékokat.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Már játék kéne, nem az ezredik "lesz majd valami"

válasz erre

RyutheStaR

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ha az ms tényleg felvásárolja ezt a két JÓ stúdiót, akkor a végén még talán lesz jó exklúzív játék boxon Amit amúgy sajnálnék PS-esként....bár látva, hogy azt az ígéretes Scaleboundot is törölték, talán nem kell félnem.

Minden esetre, a Sonynak is ideje alkotni valamit. A következő generációra kelleni fognak a minőségi exklúzívok.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljawazko profiljamarco profiljarDAVE profiljaImperator profiljaNozomi profiljaStarjumper profiljagery1113 profilja