Cyberpunk 2077: lesz belső nézetes szex, a karakterünk nemi szervét is módosíthatjuk

2020. május 06.
23.3281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem csoda, hogy elég erős korhatár-besorolást kapott a Cyberpunk 2077, hiszen az egyébkénti brutalizmuson túl is lesznek pikáns érdekességek a CD Projekt Red vadonatúj alkotásában.

Az ESRB felületén bukkant fel az az információ, miszerint más főkarakterekkel vagy prostituáltakkal létesíthetünk majd szexuális kapcsolatot a játékban, ezeket a jeleneteket pedig akár belső nézetből is átélhetjük majd. Ezekben eléggé egyértelmű dolgokat fogunk látni, úgyhogy nem is lesznek túlzottan elmismásolva a képsorok.

Ez még nem minden: a karakterünk melle, feneke és nemi szerve is módosítható lesz valamilyen mértékben, például a méretekkel tudunk majd machinálni, vagy akár kombinálhatjuk is. Magyarán, hogy egy klasszikus finomított változatát idézzük: bájdorongja is lehet a menyasszonynak.
Cyberpunk 2077, hiszen az egyébkénti brutalizmuson túl is lesznek pikáns érdekességek a CD Projekt Red vadonatúj alkotásában.'>
4 hozzászólás

BanĐee1

4 éve, 3 hónapja és 14 napja

Gusztustalan szélsőséges, beteges, abnormális genderpropaganda! Hányingerem van! Ezek a gazemberek mindig a fiatalokat keresik meg maguknak, őket lehet a legjobban befolyásolni, formálni: mozifilmek, játékok.
Rohadt liberális társadalomkísérletezők.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

petrovicsz

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Legalább élethű lesz. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja és 15 napja

Az... igen. meglepett smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja