Csütörtökön Mac rendszerekre is megjelenhet a Call of Duty: Black Ops

2012. szeptember 24.
1.6511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a játékvilág jelentős része már a Call of Duty: Black Ops 2-re vár, a háttérben a Macintosh masinákkal rendelkező tábor még mindig az első részt szeretné megkaparintani és legfrissebb híreink szerint erre már nem is kell nekik túl sokat várniuk.

Amint ugyanis kiderült, szeptember 27-én, tehát ezen a héten csütörtökön végre elérhetővé válik a Mac rendszerekre szánt változat is, amely 50 dolláros árcédulával megjelenik - szigorúan csak - többek között a Steam, a GameAgent Stores a Mac App Store disztribúciókon is.

A tervek szerint a várakozásért cserébe a Mac rendszerekre szánt Cal of Duty: Black Ops verziók alapesetben, ajándékként tartalmazzák majd a First Strike Content Pack névre hallgató DLC csomagot, de a rajongók röviddel a premiert követően 15 dollárért cserébe megvásárolhatják majd a Rezurrection Content Packkot is.

Az illetékeseket tervei szerint még ebben az évben az Escalation és az Annihilation DLC csomagok is megkapják Macintosh rendszerekre szánt változataikat.
Call of Duty: Black Ops 2-re vár, a háttérben a Macintosh masinákkal rendelkező tábor még mindig az első részt szeretné megkaparintani és legfrissebb híreink szerint erre már nem is kell nekik túl sokat várniuk.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Mac-re viszonylag kevés értelmes játék jelenik meg, szóval annak idején nem kis örömet okozhatott a hír.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja