Csütörtökön debütál a League of Legends saját bejáratú Auto Chess módja

2019. június 25.
5.6681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Riot Games nem szöszöl túl sokat, ugyanis a privát béta után megnyitja a publikum irányába is a Tactics névre keresztelt játékmód kapuit, ami a League of Legends saját Auto Chess játékmódja.
 

A 9.13-as verziószámú frissítés fogja szállítani a nyílt bétát, valamint Qiyana, az új hős is ezáltal kerül be. Aki nem tudná, az Auto Chess játékmódok mostanában legalább akkora sikernek örvendenek, mint tavaly a battle royale-ok, például a Dota 2 már megkapta saját variánsát, holnaptól pedig a League of Legends is felül a hype-vonatra.

Merthogy bizony holnap, ergo június 26-án berobban a kérdéses update, ami az EUNE és EUW szerverekre helyi idő szerint csak csütörtökön hajnalban érkezik meg. Lehet készülődni, mert akik nyúzták a zárt béta során a Tactics játékmódot, azok hasonlóan addiktív élményről számoltak be, mint a legtöbb Auto Chess esetében, tehát egészen biztosan nem fogunk csalódni!
1 hozzászólás

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Durva hogy mennyien játszák ezt még mindig. Mondjuk lehet hogy pont az ilyen újításoknak köszönhető, időről időre előjönnek velük.

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaM.O.R.P.H. profilja5t3v3nk3 profiljaRobi022 profilja