Csütörtökig meghosszabbították a Rainbow Six: Siege bétáját

2015. szeptember 28.
4.6161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft a hétvégén bejelentette, hogy a sok visszajelzés, valamint a kedvező fogadtatás örömére csütörtökig meghosszabbították a Rainbow Six: Siege béta tesztjeit.

Magyarul tehát az előzetes összecsapások három nappal tovább tarthatnak a tervezetthez képest, ezáltal október 1-jéig még bárki szabadon csatlakozhat a bevetésekhez, ha korábban szerzett magának béta kulcsot, amelyekből egyébiránt újabbakat is rászabadítottak a világra a fejlesztők, hogy egyre többen csatlakozhassanak az ütközetekhez.

Érdekesség egyébiránt, hogy Scott Mitchell, avagy a játék művészeti igazgatója az EGX 2015 alkalmával a PCGamesN magazin munkatársaival igencsak megdöbbentő részleteket közölt a játékról, lévén még csak most derült ki, hogy a Rainbow Six: Siege keretein belül - a korábbi részekkel ellentétben - nem lesz kampány, avagy sztori mód. A betanító lehetőség után tehát a játékosok a pályákon maximum a mesterséges intelligencia ellen és kooperatív módban játszhatnak majd, valamint természetesen online formában.
Rainbow Six: Siege béta tesztjeit.'>
3 hozzászólás

GOD

9 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nagy bukta lesz ez a harmat gyenge gamma!

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 2 hónapja és 25 napja

Szomorú hogy nem lesz kampány. szomorú smiley
Így már annyira nem is érdekel a játék. Online-ba csak barátokkal éri meg, de mivel minden barátom PC-n van így ez nekem biztosan kimarad.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 2 hónapja és 25 napja

akkor gyorsan ki próbálom

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljaRonalddo profilja