Csúszik a Tropico 5 PS4-es változata

2014. szeptember 22.
1.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a Tropico 5-öt PC-n már nagyon sokan meg is unták, sőt mi több, már Linux-ra és Mac-re is elérhető a diktátorszimulátor legutóbbi epizódja, azonban a konzolos változatokra még hosszú-hosszú heteket kell várniuk a rajongóknak.

Noha az Xbox 360-as változat kapcsán továbbra is novemberre tervezi a premiert a Kalypso Media, azonban a PS4-es átiratot az alkotók nemrégiben alaposan eltolták, így a Sony újgenerációs konzolján legkorábban 2015 elején számíthatunk majd a premierre.

Ennél pontosabb részletek sajnos egyelőre nem láttak napvilágot ezzel kapcsolatban, így a fejlesztők tartoznak még nekünk egy bejelentéssel a PS4-es változat megjelenéséről.
Tropico 5-öt PC-n már nagyon sokan meg is unták, sőt mi több, már Linux-ra és Mac-re is elérhető a diktátorszimulátor legutóbbi epizódja, azonban a konzolos változatokra még hosszú-hosszú heteket kell várniuk a rajongóknak.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 25 napja

Nem akarok gonosz lenni, de szerintem akkora érdeklődés nem lesz rá ps4-en, hogy nagy problémát jelentsen a csúszás.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 25 napja

Na nem is tudtam, hogy konzolokra is készülnek a tropico játékok, első négy megvan nekem pc-re, anno évekkel ezelőtt próbáltam az első részt, annyira bejött, hogy most beszereztem 4-et is még mielőtt próbáltam volna őket.
Én konzolon nem tolom őket, de jó tudni, hogy minél több emberhez jut el a széria.

válasz erre
Tropico 5
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja