Csúszik a The Mummy Online megjelenése

2010. december 03.
3.5591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi Bigpoint kiadó nyáron hivatalosan is bejelentette, hogy egy MMO-t készít a népszerű The Mummy trilógia alapján, amely teljesen ingyenes lesz minden felhasználó számára.

A német vállalat úgy tervezte, hogy idén télen bocsájtja ki a produktumot, de csúszni fog a megjelenési időpont és csak jövőre vethetik bele magukat az érdeklődők a rejtélyes kalandokba. A free to play modellen alapuló szoftver helyszíne Egyiptom, a feladatunk az lesz, hogy legyőzzük fő ellenségünket, Imhotep-et és hű csatlósait.

A játékban találkozhatunk majd a filmsorozatból jól ismert karakterekkel és a főbb helyszínekkel is, főhősünket pedig folyamatosan fejleszthetjük. A The Mummy Online a Unity 3D technológiát használja majd, amely igen elterjedt a webes programok körében. A Schell Games műhelyében készülő alkotásban a kalandra éhes felhasználók számos érdekes helyszínt térképezhetnek fel, drága kincsek után kutathatnak, továbbá az ellenséges erőkkel is szembe kell szállniuk. A készítők sajnos még nem hozták nyilvánosságra a késztermék pontos megjelenési dátumát, de ami késik nem múlik, úgyhogy hamarosan erre az információra is fény derül.


Csúszik a The Mummy Online megjelenése - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja