Csúszik a PC-s Dead or Alive 5: Last Round

2015. január 28.
2.0971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Koei Tecmo bejelentette, hogy a Dead or Alive 5: Last Round megjelenésével sajnos nem tudják tartani magukat a korábban kijelölt időponthoz, ennek megfelelően el kellett csúsztatniuk a premiert.

Ebből következik, hogy bár PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megérkezhet majd a játék a korábban bejelentett február 17-én, PC-re - a Steam kínálatába - azonban csak március 30-án kerülhet majd fel.

A Team Ninja pontos részletekkel nem szolgált azzal kapcsolatban, hogy mi is állhat a csúszás hátterében, de az bizonyára többet mond minden szónál, hogy szerintük azért volt szükség minderre, hogy a legjobb élményt hozzák ki a végeredményből.
Dead or Alive 5: Last Round megjelenésével sajnos nem tudják tartani magukat a korábban kijelölt időponthoz, ennek megfelelően el kellett csúsztatniuk a premiert.'>
5 hozzászólás

C64 fun

10 éve, 8 napja

Ha ez kell a tökéletes játékhoz, csússzon. Én nem bánom.

válasz erre

totyak

10 éve, 8 napja

Mennyire sejtettem, hogy kb. ez lesz a csúszás indoka. De a március 30 tökéletes kiadási dátum.

válasz erre

zola2000

10 éve, 9 napja

Egy dolgot nem értek: megvan a cím (vitára) igazából sok dolog zavar: pl a menü alatt szóló zúzós - kemény zene, sötét háttér miatt a menü nagyon nem tetszik, lehetne valami vidámabb jpop ilyesmi, illetve a helyszínek sem szimpatikusak.

Írom ezt úgy hogy a dead or alive 4 mai napig a kedvencem lenne ha nem adtam volna el az xbox360amat, ott valahogy nagyon bejött a játék, itt valamiért nem.

válasz erre

100% hogy az eladások miatt röhögő smiley

válasz erre

jezzahun

10 éve, 9 napja

cicis virtuális lányok verekednek... király.. mosolygó smiley

válasz erre
Dead or Alive 5
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja