Csúszik a Jurassic Park játék megjelenése

2011. április 28.
3.7201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú híreket közölt a tegnap esti órákban a LucasArts divíziója, akik egy rövidke és különösebb indoklásokat nem tartalmazó nyilatkozatban adták a nagyvilág tudtára, hogy sajnos nem készülhet el időben a Jurassic Park kalandjáték, ami ezért csúszik, méghozzá nem is keveset.

Bár pontos datálásunk továbbra sincs, a közeli jövő helyett - áprilisi időpontunk volt eleddig - csak az ősz folyamán lesz érdemes keresgélnünk a boltok polcain a dinókalandot

A fejlesztők szerint a csúszás a PC-s és a Mac-es változatokat is érinti, kiváltó okként pedig leginkább azt hozták fel, hogy kevés az idejük ahhoz, hogy azt a szintet, azt a történetet és játékmechanizmust megvalósítsák az alkotásban, amit korábban kigondoltak maguknak. Ezek nélkül ugyanis bár kiadható lenne a játék korábban is, biztosan óriási bukta lenne. Ha valóban így van, akkor minden további nélkül elfogadjuk a Telltale döntését és várjuk türelmesen ősszel a Jurassic Park játékot.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Köztudottan szeretem a kalandjátékokat, a TellTale játékokat is szeretem, így kézenfekvő volt, hogy kipróbálom a Jurassic Park-ot. Sajnos a játék a csúszás ellenére sem lett tökéletes. Nincs csúcs gépem, inkább csak közepeske, de legnagyobb beállításokon akadozott a játék, miközben egy komolyabb alkotás meg simán futott. ez volt az első gondom. A második gondom pedig, hogy ezt a játékot maximum csak kalandnak lehet csúfolni, mert nem az. Arról szól az egész, hogy jó időben nyomd a megfelelő gombot. Gyakorlatilag reflex vizsgálat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja