Csúszik az Elden Ring megjelenése

2021. október 18.
33.6061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Elden Ring megjelenési dátuma egy teljes hónapot késik az eredeti tervekhez képest, ahogyan az kiderült a fejlesztőcsapat FromSoftware jóvoltából ma délután a Twitteren keresztül.

Az eredetileg 2022. január 21-ére ütemezett játék kapcsán a stúdió ma elárulta, hogy egy plusz hónapra van szüksége a játékon való munkához, azt állítva, hogy a játék "mélysége és stratégiai szabadsága felülmúlta az eredeti várakozásokat". Laikus nyelven szólva ez valószínűleg azt jelenti, hogy a játék világának és rendszereinek még egy kis időre van szükségük a csiszoláshoz, mielőtt készen állnának a megjelenésre.

Yasuhiro Kitao producer szerint az Elden Ring állítólag a fejlesztés utolsó fázisában van. Azt is megerősítette, hogy bár nyílt világú játékról van szó, nem kell arra számítanunk, hogy az Elden Ring tele lesz küldetésekkel. Az új dátum 2022. február 25-ére szól!

Elden Ring megjelenési dátuma egy teljes hónapot késik az eredeti tervekhez képest, ahogyan az kiderült a fejlesztőcsapat FromSoftware jóvoltából ma délután a Twitteren keresztül.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Mindennapi hír... röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Meglepődtünk? Naugye. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Egy hónap, nem sok csúszás.

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja