Csúszik a Five Nights at Freddy's mozifilm, de egy halom játék készül a háttérben

2018. november 13.
5.1471
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy bejelentéseket közölt Scott Cawthon, a Five Nights at Freddy's franchise megalkotója a játék Steames adatlapján, ahol kiderült, hogy emberünk továbbra is robotként dolgozik a beteg mackós horroron, azonban a legtöbb projekt csak 2019-ben jelenhet majd meg.

Hogy ez az állítás érvényes-e a közelgő mozifilmre, az nem derült ki, ellenben Scott kiemelte, hogy a filmes adaptáció munkálataival megcsúsztak, mert nem tetszett neki az első forgatókönyv, és mivel volt egy sokkal jobb ötlete, így átírta az egészet, de vállalja a felelősséget a csúszásért, mert szerinte ezzel csak a minőséget piszkálta magasabb szintekre.

Ezen felül hallottunk még a Five Nights at Freddy's VR-játékról, mely már 40 százalékban elkészült, és ebben van azért bőven külső segítsége, de akad egy Five Nights at Freddy's AR-projekt is, ami jelenleg nagyjából 10 százalékos készültségi szintet tud felmutatni.

Scott ezen felül több játékát is szóba hozta még, de ezekről - illetve a korábbiak konzolos portjáról - csak annyi derült ki lényegében, hogy készülnek, sőt mi több, nagyjából ez a helyzet azzal az új könyvsorozattal is, amit szintén az alkotó hoz tető alá a jövőben.
4 hozzászólás

petrovicsz

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Lejárt game.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Több játékot is csinál egyszerre? Mi a francnak?

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mondjuk a filmért talán nem akkora kár.

válasz erre

Hellblade

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Azt se tudtam hogy van ilyen..
De most hogy tudom meg nem érdekel..

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljamarco profiljaHellblade profiljaWillThaWheel profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profilja