Csúszik a Five Nights at Freddy's mozifilm, de egy halom játék készül a háttérben

2018. november 13.
6.4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy bejelentéseket közölt Scott Cawthon, a Five Nights at Freddy's franchise megalkotója a játék Steames adatlapján, ahol kiderült, hogy emberünk továbbra is robotként dolgozik a beteg mackós horroron, azonban a legtöbb projekt csak 2019-ben jelenhet majd meg.
 

Hogy ez az állítás érvényes-e a közelgő mozifilmre, az nem derült ki, ellenben Scott kiemelte, hogy a filmes adaptáció munkálataival megcsúsztak, mert nem tetszett neki az első forgatókönyv, és mivel volt egy sokkal jobb ötlete, így átírta az egészet, de vállalja a felelősséget a csúszásért, mert szerinte ezzel csak a minőséget piszkálta magasabb szintekre.

Ezen felül hallottunk még a Five Nights at Freddy's VR-játékról, mely már 40 százalékban elkészült, és ebben van azért bőven külső segítsége, de akad egy Five Nights at Freddy's AR-projekt is, ami jelenleg nagyjából 10 százalékos készültségi szintet tud felmutatni.

Scott ezen felül több játékát is szóba hozta még, de ezekről - illetve a korábbiak konzolos portjáról - csak annyi derült ki lényegében, hogy készülnek, sőt mi több, nagyjából ez a helyzet azzal az új könyvsorozattal is, amit szintén az alkotó hoz tető alá a jövőben.
4 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 3 hónapja és 25 napja

Lejárt game.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 3 hónapja és 25 napja

Több játékot is csinál egyszerre? Mi a francnak?

válasz erre

Tommy

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Mondjuk a filmért talán nem akkora kár.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWayfarer profiljaWickedSick profilja