Csúszik a Final Fantasy XIV: Endwalker megjelenése

2021. november 06.
51.1201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Final Fantasy 14: Endwalker két hetet csúszott, és mostantól 2021 december 7-én jelenik meg, azonban a várakozás megkönnyítésére a csapat kiadta a bővítmény launch trailerét is, amit alant láthattok.

A hírt az FF14 producere és rendezője, Naoki Yoshida jelentette be, aki egy levelet írt a rajongóknak, amelyben elmagyarázta a döntést és elnézést kért a késésért. Elmondása szerint a halasztásnak több oka is van, de mivel a projekt vezetőjeként ő felügyeli a cím minden aspektusát, a felelősség kizárólag őt terheli. Őszinte bocsánatkérését fejezte ki a csúszás kapcsán.

Ahogy korábban már említettük, a Final Fantasy 14: Endwalker mostantól december 7-én jelenik meg, míg a kiegészítő korai hozzáférési időszaka december 3-án kezdődik. Két tervezett patch is lesz, nevezetesen a 6.01-es és a 6.05-ös patch, amelyek 2021. december 21-én, illetve 2022. január 4-én fognak megjelenni.

Yoshida továbbra is azt mondta, hogy a "legnagyobb tényező a megjelenési dátum megváltoztatása mögött a saját önzősége volt, mint a játék igazgatója". Mindez szerinte abból fakadt, hogy megpróbálta egyensúlyba hozni a produceri és a rendezői szerepét. Ritka azért manapság egy ennyire őszinte nyilatkozatot hallani egy vezető beosztású személytől, valljuk be!

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ez még nem olyan vészes.

válasz erre

muki

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ez azért nem olyan jelentős csúszás... mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Annyi egyéb FF játék van, hogy addig is el tudják ütni az időt a rajongók. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Bírom a japánok őszinteségét.

válasz erre
Final Fantasy XIV
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja