Csúszik a Call of Duty: Warzone és a Vanguard következő szezonja

2022. január 20.
37.0881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap jelentették be a Call of Duty hivatalos fiókjának tweetjén keresztül, hogy a Call of Duty: Vanguard és a Warzone második szezonjának frissítése február 14-re tolódik, miután némi probléma ütötte fel a fejét.

Az indoklás szerint a játék jelenlegi állapota elsőbbséget élvez, és több időt igényel a munka, különösen a fényezés, a játék stabilitása, a hibák és a játékmenet optimalizálása tekintetében. Ez a hír egy olyan időszakban érkezik, amikor a játékosok kissé fel vannak háborodva a játék állapotával kapcsolatban, főként a csalókra vagy az egyes platformok funkcionalitására vonatkozóan.

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők osztoznak a játék bizonyos részeivel kapcsolatos aggodalmakban, és ők is szeretnének elnyomni néhány ilyen problémát, mielőtt gőzerővel haladnának előre.

Call of Duty: Vanguard és a Warzone második szezonjának frissítése február 14-re tolódik, miután némi probléma ütötte fel a fejét.'>
4 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Mondjuk alapból a bugokkal meg a problémákkal kéne foglalkozni, addig nem ráereszteni a tömegekre a friss de ugyanolyan **** tartalmakat.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 5 hónapja és 6 napja

Végre egy értelmes(nek tűnő) döntés.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 5 hónapja és 6 napja

Jééééééé, javítanak bugokat? Ez elképesztő. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 5 hónapja és 6 napja

Csak neeeeem? meglepett smiley

válasz erre
Call of Duty: Vanguard
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja