Csupán a játékosok 20%-a fogja látni a Hitman: Absolution utolsó pályáját - állítja a rendező

2012. június 26.
1.5071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A matematika már önmagában is félelmetes, hát még ha nekiállunk mindenféle statisztikákat felállítani a segítségével - az IO Interactive a saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen rosszindulatúak is lehetnek ezek a számok.

A stúdió egy megmagyarázhatatlan gondolattól vezérelve maga is nekiállt összeadni és kivonni, a lesújtó végeredményről pedig a Hitman: Absolution rendezői székében ülő Tore Blystad maga számolt be az Official PlayStation Magazine-nak.

Blystad elárulta, hogy a számok tanúsága szerint a játékosok jelentős - jobban mondva legnagyobb - része egész egyszerűen nem fogja végigjátszani a Hitman: Absolutiont, ez a tudat pedig roppant "szomorúvá" teszi a fejlesztőket.

"Az átlag játékos vélhetően sosem fejezi majd be a játékot, ami igen szomorú. Esetleg mindösszesen egyszer játssza végig, csakhogy a játék azoknak az embereknek készült, akik minden egyes pályát újra meg akarják látogatni, hogy minden cuccot összeszedhessenek. Arra hivatott, hogy sokáig kitartson, nem pedig arra, hogy egyszeri élményt nyújtson."

Blystad ugyanakkor hozzátette, ez sajnálatos módon az egész iparra jellemző:

"Úgy fest, az emberek nem elég elkötelezettek ahhoz, hogy annyi órát beleöljenek egy játékba, egyszerűen megunják. Ez nem csak erre, de mindegyik játékra vonatkozik."

"Tudván, hogy a játékosoknak mindössze 20%-a fogja látni a játék utolsó pályáját, szörnyű belegondolni. Ez nagyon, nagyon lesújtja azokat, akik dolgoznak rajta."

Vonalkódos ügynökünk november 20-án készül a fegyvercsőre csavarni a hangtompítót.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ezt vajon miből gondolták ki? Ez a tendencia vagy mi?

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nem vagyok benne biztos hogy ez jó hír

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Hu nagyon várós!

válasz erre
Hitman: Absolution
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja