Csupán 5 órás lesz a Homefront kampány módja!

2011. március 08.
2.6751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Kaos Studios-nak alighanem a legalattomosabb módon sikerült túlmisztifikálnia hamarosan megjelenő FPS-ét, a Homefront-ot; mert hisz úgy tűnik, a sok trailerrel, képpel és ajnározással egyéb szándékuk sem volt, mint eléggé túlfűteni saját rajongótáborukat ahhoz, hogy a játékosok szemet hunyjanak a jelentősen megcsappanó játékidő felett.

Ha mást nem is sikerült elérniük, hát az érzelmeket bizony megheletősen felkorbácsolták. Nyilván jó pár ügyfelet vesztett ezáltal a THQ.
Múlt héten az OPM (Original Playstation Magazine) Italy ugyanis közzé tette a THQ bölcsőjében ringó Homefront-ról alkotott véleményét, s eme hat oldalas cikkükből kiderült a turpisság, mégpedig a tény, hogy a single-player mód nem kecsegtet 5 óránál több játékélménnyel. Mindezek ellenére a lap nem fukarkodott a pontokkal: 83%-kkal honorálták a játékot. Továbbá azt is bizton állítják, a rendkívül kurta cselekmény ellenére nem fogunk csalódni.
"Ez a rövidke játékmenet első hallásra grandiózus problémának tűnik, de korántsem lesz olyan kiábrándító, mint attól rettegtek" - írják. - "A Homefront könyörtelenül brutális, és folyamatosan új, emlékezetes események elébe állít téged, variálva a játékmenetet, hogy végig izgalmas legyen."
Ezzel szemben a PlayStation magazin kénytelen beismerni, valóban hagy némi kívánnivalót a történet: "...de nem azért, mert úgy véljük, hiányos a sztori, vagy nem játszottunk eleget - egyszerűen tovább akartuk tolni."
A Homefront azonban már most jó rajtolást könyvelhet el magának, hála a THQ-nál előrendelőknek. Mondanom sem kell, számíthatnak némi visszamondásra, mint a különböző fórumokon kiderült, ahol épp csak nem repkednek még a Molotov-koktélok. A THQ és Kaos Studios együttes többek szerint is hitelét vesztett vállalatokká lettek.
Mindenesetre a Homefront március 18-ára várható Európa-szerte. Remek cimborák lesznek a PC-vel, Xbox 360-nal és a PlayStation 3-mal.

Csupán 5 órás lesz a Homefront kampány módja! - 2. kép

6 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nagy ívben tojok a singleplayer-re, számomra a multi miatt lesz tuti vétel.A single-t lehet ki sem játszom.A cod 7-et alig több mint 6 óra alatt játszottam ki és azt is csak azért mert a multi játszhatatlan volt meglepődött smiley .

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 8 napja

hát ha emlékezetes lesz az az 5 óra
lássuk

válasz erre

Cpt_Nihil

14 éve, 2 hónapja és 9 napja

De a COD-ban sem 10 nappal a kiadása előtt tudtad meg, hogy milyen hosszú a single-player. Mellesleg: ennyi pénzért elvárható lenne némi single-ben nyújtott izgalom ismosolygó smileyLegalábbis szerintem.

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 9 napja

ha a multi jo kitérdekel a single a codba is 500 oránál is tőbet beletetem de a single kampányba 2 végigjátszásal 12őt

válasz erre

Ryo san

14 éve, 2 hónapja és 9 napja

De unom már ezeket a minijátékokat sokezerért! Az ilyen csapatokat a nemesebb testrészüknél fogva lógatnám fel magasra!Unom már hogy átállunk a "multi a király"irányba,maga a játék meg sz*rt sem ér.

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ez elég röhejes!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja