Csökkentek a Sega veszteségei

2009. február 10.
1.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega már annak is tud örülni, ha pár millióval sikerül csökkenteni az óriási veszteségeket.

A profit termelésre még legvadabb álmaikban sem mernek egyelőre gondolni, de az, hogy szignifikáns összeget sikerült megmenteniük az ablakon való kiszórástól, mindenképp pozitív érzéssel tölti el a veterán SErvice GAmes szimpatizánsok szívét, nem beszélve a részvényesekről és a legfelső vezetőségről. A számok világába elhajózva megmutatkoznak a deficit konkrét értékei.

A tavalyi esztendő utolsó kilenc hónapjára lekönyvelt veszteség óriási, 119 millió Dollár (10.8 milliárd Yen) volt a deficit, ami jócskán kevesebb, a tavalyelőtti év hasonló időszakában összekalapált veszteségekhez képest.

2007-ben, 173 millióra (15.8 milliárd Yen) rúgott az év utolsó kilenc hónapjának vesztesége, annak ellenére, hogy 2008-ban, 15.4%-kal csökkentek az óriás tényleges bevételi összegei. Kevesebb befolyó pénzekből, kisebb mínuszt produkálni nagy művészet, nekik összejött a mutatvány.

A vállalat, Consumer Business divíziója, amely a játékfejlesztési ágazatot is magában foglalja, 61.4 millió Dolláros (5.6 milliárd Yen) veszteséggel zárta a tavalyi esztendőt.

Sega-ék a december végével záruló kilenc hónapban 21 millió játékszoftvertől váltak meg globálisan, ebből 8.8 millió fogyott az Egyesült Államokban, 9.1 millió az öreg kontinensen és 3.1 millió Japánban, valamint a többi régióban.

A vizsgált időszak meghatározó címei, a Sonic Unleashed, a Football Manager 2009 és a Sonic & Mario at the Olympic Games voltak.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja