Csődeljárás a tengerentúli Atari ellen

2013. január 21.
2.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az LA Times legfrissebb információi szerint csődeljárás indult néhány nappal ezelőtt az Atari amerikai részlege ellen, ami korántsem olyan rossz, mint amilyennek hangzik, hiszen a cég várhatóan ezzel csak jót tesz majd magának.

Az egykoron szebb napokat is megélt vállalat ugyanis a csőd segítségével szeretne elszakadni a francia anyavállalattól, akik évek óta a szakadék szélén táncolnak, ezáltal igencsak visszahúzták a múltban a cég amerikai részlegét, akik ezzel szeretnének végleg elszakadni tőlük.

Az amerikai Atari ugyanis jelenleg - a francia anyavállalat miatt - néhány londoni pénzintézettől függ, annak ellenére is, hogy részlegük az elmúlt hónapok során szinte kizárólag nyereséget termelt, ezt azonban az anyavállalat rendre elszipkázta előlük.

Hogy mi lesz az Atari tengerentúli alakulatának jövője, azt egyelőre még nem tudjuk, de a csődeljárással vélhetően komoly befektetőkre fognak szert tenni, így amennyiben tervük sikerül, könnyedén menthetik meg irhájukat a kialakult helyzetből. Kívánjuk, hogy így legyen!
3 hozzászólás

Delior

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

jó kis hirverés h népszerü legyen megint bár kár lenne érte

válasz erre

Raiden

8 éve, 2 hónapja és 16 napja

Tutira mehettek,hogy így beleálltak a csődbe.Nem lepődnék meg,ha kis idő múlva megint olvasnák a "hirtelen feltámadásukról".

válasz erre

csirkee

8 éve, 2 hónapja és 16 napja

Érdekes megoldás.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaManiac profiljaGamePlay profilja