CSI: NY The Game bejelentve az Ubisoft és a CBS Consumer műhelyéből

2008. szeptember 04.
2.5431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hát az Ubisoft neve és a CSI televíziós sorozat gondolom kicsit nektek is szúrja a szemeteket.

Vagy tévednék? A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, legalábbis eddig nem volt, de úgy néz ki lesz. Ugyanis az Ubisoft a mai napon bejelentette új játékát, amely a CSI: NY sorozat játékadoptációja lesz és a klasszikus point n click kalandjátékok sorát fogja erősíteni. Legalább ez nem egy MMO lesz. Azonban felmerül a kérdés, hogy vajon nincs ötlet az Ubisoftnál vagy mire véljük ezt az egészet?

Nekem elég pénz szagúnak tűnik a dolog, már csak ha abból is indulok ki, hogy a bejelentés mellé a sorozatból a nézettség számát emelték ki először (ami átlagosan 12 millió). A 2003-ban indult sorozat tehát önmagában nagy siker, azonban, hogy ez játékban mennyire lesz az? Majd kiderül... Egyenlőre annyit sikerült megtudni, hogy kalandjáték lesz, ahol találkozni fogunk majd a sorozatból is ismerős karakterekkel és a sztoriszálat illetve a mini-játékok többségét is a sorozatból nyúlták le, természetesen pozitív értelemben.

A grafikai megoldást emelték még ki a fejlesztő urak, hogy valami eddig szokatlan lesz, legalábbis kalandjáték szintjén, de, hogy ez mi lesz, azt is rejtély övezi. (A bejelentés azzal a képpel jelent meg, amit én is feltettem nektek, ha erre gondoltak, akkor nem tudom mi az újdonság...) Én nem tudom mi értelme van ennek az egésznek, nem hinném, hogy a sorozat fanatikusai rákapnának erre a játékra. Az igazi kalandjáték őrültek szerintem előbb kézbe veszik majd. De annak örüljünk legalább, hogy nem húzták rá a casual jelzőt és nem MMO lesz. Várjuk a továbbiakat, bár én jobban örültem volna valami egyedi sztorival ellátott kalandjátéknak.
1 hozzászólás

Trishtan

16 éve, 10 hónapja és 27 napja

Eleddig csupán ennyi CSI kalandjáték jelent meg (se nem MMO, se nem RPG!):

CSI: 3 Dimensions of Murder
CSI: Crime Scene Investigation
CSI: Dark Motives
CSI: Hard Evidence
CSI: Miami

Ha jól emlészem, akkor az utolsó 3-at már a TellTale fejlesztette az Ubi számára.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja