Csinos trailert kapott a Final Fantasy XV legújabb demója

2016. november 11.
3.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb demó érkezik a mai napon a Final Fantasy XV-höz, amiről kiderült többek között, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nemcsak PS4-re, hanem Xbox One-ra is megjelenhet, ellenben a japán korlátozás továbbra is érvényben maradt.

Magyarul a Judgment Disk demó kizárólag a keleti szigetországban élőknek lesz elérhető, esetleg azoknak, akik rendelkeznek japán hozzáféréssel a PSN-hez, de amennyiben nincs kedved trükközni, sőt a demó helyett jobban örülnél egy friss kedvcsinálónak, akkor most te vagy a mi emberünk.

A Square Enix csapata ugyanis bemutatott egy újabb trailert a játékról, ami erősen spoileres formában ugyan, de alaposan bemutatja nekünk mintegy három percben a mai demó sajátosságait. Közben nem elfeledni, hogy a Final Fantasy XV premierje itt van a kanyarban, a játék ugyanis november 29-én már érkezik!

Final Fantasy XV-höz, amiről kiderült többek között, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nemcsak PS4-re, hanem Xbox One-ra is megjelenhet, ellenben a japán korlátozás továbbra is érvényben maradt.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

De idegesítő, hogy láttam az előzményfilmet, de nem fogom tudni továbbvinni a történetet konzol híjján.

válasz erre

nefaria

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ebből a játékból minden videó lenyűgöző!

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja