Csinos gyűjtői kiadást kap a Red Dead Redemption 2

2018. június 05.
5.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar hivatalosan is bejelentette, hogy milyen speciális kiadások érkeznek majd az év egyik legjobban várt akciójátékához, a vadnyugatra kalauzoló Red Dead Redemption 2-höz.

Először is lehullt a lepel az előrendelői ajándékról, így megtudtuk, hogy egy harci mén mellé egy Outlaw Survival Kit vár majd a játékosokra, de az igazán nagy ajándékok a három különleges kiadásban lesznek, melyek közül a fapadot a Red Dead Redemption 2 Special Edition adja, amihez egy exkluzív pálya, illetve a játék dobozára húzott extra karton mellett exkluzív sztori tartalmak társulnak, így új küldetések, fegyverek, kinézetek, boostok és így tovább.

Csinos gyűjtői kiadást kap a Red Dead Redemption 2 - 2. kép

Egy hangyányival több extrával szolgál majd nekünk a Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition, melyben a térkép és a kartonbugyi mellett fémdobozban találjuk a játékot, az egyjátékos extrák mellett pedig a multiplayer módhoz kapcsolódó bónusz tartalmak is várnak ránk extra fegyverek, kinézetek és egyebek társaságában.

Csinos gyűjtői kiadást kap a Red Dead Redemption 2 - 3. kép

Az igazi nagyágyú természetesen a Red Dead Redemption 2 Collector's Edition lesz, mely egy hatalmas ládikóban érkezik, amiben találunk a játék mellett egy kincses térképet, egy kendőt, egy Wheeler, Rawson and Co. katalógust, egy pakli pókerkártyát, egy kirakót, egy zacskó kitűzőt, cigarettás dobozokból gyűjthető korabeli matricákat, valamint egy érmét is.

Csinos gyűjtői kiadást kap a Red Dead Redemption 2 - 4. kép

3 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

WoW!
Ez aztán a Collector Edition! Már csak egy szobor kellene bele és tökéletes lenne.

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

A hivatalos oldal leírása szerint a CE kiadáshoz nem tartozik játék, azt külön kell megvenni. Szóval ez azért nem kicsit pofátlanság. Mert hát nyilván az elhivatott rajongók a CE-t vennék, de így még külön kell perkálni a játékért. Rockstar is egyre patkányabban csinálja a dolgait?

válasz erre

zender

2 éve, 4 hónapja és 7 napja

De komoly az a bőrönd vagy mi!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljatotyak profilja