Csinos gyűjtői kiadást kap a Final Fantasy Explorers

2015. november 16.
1.0811
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix bejelentette, hogy egy igencsak csinos gyűjtői kiadásban is beszerezhetjük majd magunknak jövő januárban a Final Fantasy Explorers-t.
 

Ennek megfelelően kiderült, hogy a szemrevaló dobozkában érkező játék mellett kapunk majd egy 20 számos zenei CD-t, egy Nintendo 3DS tárolására alkalmas kemény tokot, egy 40 oldalas művészeti könyvet, valamint egy halom letölthető tartalmat, köztük 4 új küldetéssel és ugyanennyi legendás fegyverrel.

A Final Fantasy Explorers megjelenését - sima és gyűjtői kiadásban egyaránt - január 29-én várjuk Európa földjén, és amennyiben a kérdéses speciális kiadványra fáj a fogatok, akkor törjétek fel a malacperselyt, mert 70 eurós árcédulát aggatott rá a kiadó.

Csinos gyűjtői kiadást kap a Final Fantasy Explorers - 2. kép

2 hozzászólás

totyak

8 hónapja,

Kicsit bosszantó, hogy annyiba kerül lassan egy gyűjtői kiadás, mint egy fél konzol ára. Bármelyik platformot nézzük. Ilyen árak mellett nagy luxus gyűjtögetni.

válasz erre

kpal

8 hónapja, 1 napja

50%-os áresés szimpatikusabbá tenné...

válasz erre
Final Fantasy Explorers
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaAngryKnight profiljatotyak profiljacsirkee profiljamarco profiljaSunyi78 profiljaMarduk profiljaNeurotic profiljagery1113 profiljakulacs profiljasupermanvsbatman profiljaDachande profiljaManiac profiljaszattila profilja adambalonyi profiljaiPet profiljapetike737 profilja5t3v3nk3 profiljaWarriorAutobot profiljaElisorne profilja