Csinos alaplapot dob piacra a számítógépházairól ismert NZXT

2018. január 16.
1.0701
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb szegmensben szeretne maradandót alkotni a csinos számítógépházairól ismert NZXT, akik bejelentették első saját gyártású alaplapjukat, mely N7 Z370 kódnév alatt különc dizájnnal rendelkezik, méghozzá a letisztultság és a minimalizmus előtt adózva.

Sőt mi több, a deszka bizonyos részeit - így a VRM és a PCH bordák borításait - külön is elérhetővé teszik harsány színekben, így ezeket akár pirosra vagy kékre is cserélhetjük, miközben a megjelenés mellett a tudás tekintetében is ott van a lap, hiszen képes kezelni a nyolcadik generációs Intel Core CPU-kat, miközben négy memóriafoglalata 64GB-nyi DDR4 RAM-ot tud fogadni.

Az alaplap lehetővé teszi továbbá kilenc hűtő működtetését, de támogatja az RGB LED-eket is, miközben két M.2-es háttértár, a két x16-os PCI Express 3.0 foglalaton keresztül pedig két grafikus kártya kerülhet bele, de támogatva vannak ezen a téren a kétutas megoldások is.

Az NZXT N7 Z370 tartalmazza továbbá az összes csatlakozót, amit egy alaplapnak kell, és ha megtetszett volna a végeredmény, még januárban beszerezhetünk magunknak egyet 300 dolláros, vagyis nagyjából 80 ezer forintos árcédulával.
3 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Szeretem, hogy már nem azok a snassz zöld lapok vannak, vagy max. kékek, hanem mindenféle szín van már.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ugyan olyan egyszerű mint a gépházak amiket gyártanak.

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kilenc hűtő vaze.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaLaci721 profiljagery1113 profilja