CSI: Deadly Intent: Megérkezett a bemutatkozó trailer

2009. július 20.
2.8021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CSI játékok legújabb darabja készülődik a Deadly Intent alcím alatt, mint azt már a múlt hét óta nagyon jól tudjuk, hiszen az illetékesek akkor jelentették be legújabb projektjüket.

A hivatalos kitrombitálás idején sajnos még semmilyen látnivalóval nem tudtunk szolgálni az információra éhes rajongóknak, csak és kizárólag az akkor kapott adatokkal és újdonságokkal, de ez a mai nap folyamán szerencsére megváltozott, hiszen befutott az alkotás első trailere, ami alapján már nagyon sok múlhat, vagy pozitív, vagy negatív irányban.

Az ítéletet természetesen nem mi fogjuk meghozni, az a ti dolgotok lesz egy kicsit lejjebb, viszont a debütáló kis-mozi átadásának feladata ránk hárul, így ha szeretnéd megtekinteni, nem kell keresgélned, a hír végén magad is megtekintheted a néhány másodperces szösszenetet. Ebből kiderül, hogy ha valakit meggyilkolnak, akkor nekünk megkezdődik a munka, ez pedig nyilván sem a sorozat, sem a játék rajongói előtt nem meglepetés.

Az új grafikus motorról, és egyéb újdonságokról a bejelentés apropóján megíródott hírünknél olvashatsz bővebben, de mielőtt belecsapnál a keresgélésbe, nézd meg velünk a játék debütáló kisfilmjét. A CSI: Deadly Intent érkezik még ebben az esztendőben, PC-re, valamint Nintendo Wii-re és DS-re.

#tv#

3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 26 napja

nem tugyátok hogykellezel játcani mimeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 17 napja

én fogok ha megy a gépemenröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileymenő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 11 hónapja és 17 napja

Te jó ég fog ezzel egyátalán bárki is játszani?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja