CSI: Deadly Intent: Ismét a színfalak mögött

2009. október 22.
2.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napon újból betekintést nyerhetünk a CSI videojáték-sorozat legújabb, Deadly Intent című darabjának kulisszái mögé, mint ahogyan arra a múltban már volt példa egy fejlesztői napló képében.
 

A frissen befutott három videóban elsősorban a szinkronhangok kerülnek előtérbe, illetve a szinkronszínészek válaszolnak nekünk néhány egyszerű kérdésre, akik név szerint Laurence Fishburne (Dr. Langston), George Eads (Nick Stokes, és Lauren Lee Smith (Riley Adams). A látnivalókon nem csak magukat a szinkronszínészeket nézhetjük meg, hanem legtöbbjüket még munka közben is elcsíphetjük, nem beszélve néhány késztermék, avagy gameplay mozzanat bemutatásáról.

A videók fókuszában tehát a fent elhangzottak szerepelnek, de ha figyelmesek vagyunk, akkor a Wii verzió gyűjtői kiadását is megtekinthetjük az utolsó képsorokon, amely bizony több mint kecsegtetőnek ígérkezik. A UbiSoft mindemellett még mindig az idei esztendőben, egy jelenleg meg nem nevezett időpontban szeretné kiadni a Deadly Intentet, méghozzá a valódi sorozatban csak egy mellékszereplő középpontba állításával. Ez természetesen nem minden, hiszen az új grafikus motor mellett még számos apróság színesíteni fogja a felhozatalt, amikről oldalunkon visszakeresve bővebben is olvashatsz, most azonban vesd rá magad a frissen befutott színfalak mögé tekintő videókra. Parancsolj:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljamarco profilja