Cserélhető kábellel és még néhány extrával kapható az ASUS ROG Gladius

2014. november 15.
2.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS nem a perifériái miatt lett a PC-s szektor egyik legismertebb vállalata, de ez nem jelenti azt, hogy ezen a téren ne tettek volna már le jó néhány remek terméket az asztalunkra, a legújabb egerük pedig szintén igen komolyra sikeredett.

Az ASUS ROG Gladius névre keresztelt megoldásról egyik blogjukban is írtak, azóta pedig a hazai kínálatba is bekerült a periféria. Az újdonság legfontosabb tulajdonsága egyértelműen a 6400dpi-s optikai szenzor, mely 50G-s gyorsulást is képes lekövetni.

Egy egérnél nagyon fontos a külső is, így az új ROG periféria remek ergonómiával lett megáldva, illetve a gumírozott oldalsó részeknek köszönhetően nem veszítjük el az irányítást. A legnagyobb pozitívumot a csomagolás egéren kívüli tartalma szolgáltatja, hiszen a matricán és a hordtáskán kívül két USB kábelt, két másik Omron kapcsolót és egy adag extra tapadókorongot is találunk a dobozban.

Ebből kiderült, hogy a kábelezés cserélhető, méghozzá választhatunk az erősebb, fonott és a általános gumis kábelek közül, a kapcsolók terén pedig a mellékelt páros eltér az eredetitől, így a játékosok némi próbálgatás után eldönthetik, hogy melyik jön be nekik jobban. Az újdonság itthon nagyjából 20 000 Ft-ért kapható.
4 hozzászólás

steel55

9 éve, 10 hónapja és 8 napja

Hát én nem így kaptam meg.:'(

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 25 napja

Szép egér ,nem túl csicsázott .

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 25 napja

Egérhez nehéz igazán értékes extrát adni, de azért ők próbálkoznak legalább.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 2 hónapja és 25 napja

Kicsit elrontották, mert a teflon pad alatti csavar eléréséhez tönkreteszed a padot, de amúgy nem rossz. A kábel csere meg szerintem a hordozhatóság és a PC/laptop váltás miatt jó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja