Csendben bejelentve az Excite Track folytatása

2009. február 28.
1.7601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo nem csinált különösebben nagy hírverést a 2006-ban megjelent, Excite Truck folytatásának, az Excitebots: Trick Racing-nek.

Az előd egy kellemes, árkád verseny anyag volt a Nintendo Wii konzolon, természetesen mozgásérzékelős irányítással a tarsolyában. Sajnos a franchise következő darabjáról gyakorlatilag zéró információval rendelkezünk, ami viszont már biztosan megerősítést nyert, hogy a szintén verseny kategóriában induló produktumhoz használható lesz a Mario Kart mellé csomagolt Wii Wheel is.

Információnk szerint az Excitebots mellett is találunk majd egy kormány kereket, amelybe a WiiMote-ot helyezve, közelebb kerülhetünk a vezetés valódi élményéhez, persze csak árkád talajon mozogva. Hogy az esetleges bundle mellett lesz-e csupasz verzió is, nagy rejtély.

A cím sejtetni enged némiféle trükközést, annak megvalósításáról sem sikerült konkrétumokat levadászni. Az Excitebots: Trick Racing április huszadikán kerül a boltokba, jelenleg egy óriási zsákbamacska, de rajta vagyunk, hogy legalább valami látnivalót összegereblyézzünk róla a megjelenéséig.

A Nintendo egy másik, korábban bejelentett játékot is datált, a Nintendo Entertainment System (NES) és Super Nintendo Entertainment System (SNES) klasszikus Punch Out!! május tizennyolcadikától lesz megvásárolható Európában. Ennyit egyelőre a Nintendo háza tájáról.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja