Csalók ezreit tiltotta ki az Epic Games a Fortnite-ból

2017. október 07.
4.3741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A csalók likvidálását jelölte ki elsődleges célként a Fortnite kapcsán az Epic Games, akik egy blogbejegyzésben arról beszéltek, hogy a Battle Royale mód megjelenése óta több ezer játékost tiltottak már ki a szerverekről.

A készítők elmondták, hogy nem szeretnék, ha már most az elején tönkretennék játékukat a cheaterek, ami egy 7 milliós közösség esetében valóban nem elhanyagolható szempont, pláne annak függvényében, hogy az Epic Games a jövőben még összetettebbé varázsolná az alkotást, ezáltal még tovább szigorítanák a csalók szűrését.

Nathan Mooney közösségi koordinátor ugyanis bejelentette, hogy a Fortnite hamarosan kapni fog egy progresszív jutalmazáson alapuló fejlődési rendszert, aminek egészséges működéséhez még fontosabb lesz, hogy a szervereken csak tisztességes játékosok legyenek jelen.
Fortnite kapcsán az Epic Games, akik egy blogbejegyzésben arról beszéltek, hogy a Battle Royale mód megjelenése óta több ezer játékost tiltottak már ki a szerverekről.'>
6 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 11 napja

Nagyon jól tették!

válasz erre

totyak

7 éve, 11 napja

Nem tudom megérteni, hogy miért jó egyeseknek úgy játszani, hogy nem saját erőből érnek el valamit a játékban, illetve tönkreteszik mások élményét. Én így nem tudnám élvezni a játékot.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 12 napja

Minden játéknál így kéne. De sajnos nem jellemző.

válasz erre

Gólem

7 éve, 13 napja

Jól is tették! Rühellem a cheatereket.

válasz erre

Santonio

7 éve, 13 napja

Úgyis kell. Időben csapjon le a banhammer.

válasz erre

Hentes

7 éve, 13 napja

Nagyon helyes!

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljaRonalddo profilja