Csaló vagy az Apex Legends-ben? Akkor csak csalókkal játszhatsz!

2019. július 15.
4.2281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan meggyűlik a baja az Apex Legends-ben a csalókkal a Respawn Entertainment csapatának, ezáltal bár folyamatosak a tiltások, de a rossz életűek újra és újra visszatérnek a játékba, azonban a stúdió most egy új módszert eszelt ki ennek megakadályozására.

A készítők ugyanis bejelentették, hogy ha valakit csaláson kapnak a jövőben, akkor azt nem fogják feltétlenül kitiltani - hiszen az ingyenesség miatt úgyis hamarosan visszatér egy másik név alatt -, ellenben egy másik matchmaking rendszer lesz érvényes rájuk, aminek részeként a csalók kizárólag más csalókkal játszhatnak majd együtt.

Ezzel a készítők szerint sokkal tisztábbá válhatna az Apex Legends, hovatovább a cheatereket is jobb belátásra téríthetné, hiszen a csalás csak addig izgalmas, amíg tisztességes játékosok ellen szól, más csalók ellen egyáltalán nem érdekes, hiszen bármikor visszanyalhat a fagyi.
Apex Legends-ben a csalókkal a Respawn Entertainment csapatának, ezáltal bár folyamatosak a tiltások, de a rossz életűek újra és újra visszatérnek a játékba, azonban a stúdió most egy új módszert eszelt ki ennek megakadályozására.'>
5 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Ennek így szerintem sok értelme nincs, mert vagy csinál egy új profilt vagy eltűnik a játékból.

válasz erre

totyak

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

És ez most mitől másabb, mint ha kitiltanák az illetőt? Bolond lesz más csalókkal játszani, újra fog regelni és tovább keseríti a normális játékosok életét.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Érdekes megoldás, de nekem tetszik!

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Korrekt. röhögő smiley

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja