Csak ősszel jön az európai Dissidia: Final Fantasy

2009. március 26.
1.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Drammatic Progressive Action.

Nem sok helyen olvasni erről a műfaji besorolásról, pedig létezik, ha nem is több, egy játék biztosan benne van a keretben, mégpedig a Square Enix-féle Dissidia: Final Fantasy, amely tavaly december közepén került a polcokra Japánban. A mai napon hivatalos megerősítést nyert az európai kiadás érkezése, napra pontosan nem tudjuk, de valamikor az ősz folyamán veszi be az öreg kontinenst.

A PlayStation Portable exkluzív Dissidia egyszerre beat'm'up, és szerepjáték, ahol a sorozat történelmében most először csapnak össze eltérő epizódokból és Final Fantasy univerzumokból érkező karakterek, hősök és rossz arcúak egyaránt. Persze kivétel ez alól a Disney-vel közösen gyurmázott Kingdom Hearts, az viszont egy teljesen más kategória. Rengeteg, a Final Fantasy szériából ismerős szereplőt küldhetünk arénába egymás ellen, tesszük mindezt térben, három dimenzióban, a Sony zseblakója megbirkózik a feladattal.

Nem csak csépelünk, fejlesztünk és kusztomizálunk is, ahogy az egy vérbeli Square Enix-es játéktól elvárható, plusz cserélgetünk, megosztozunk cuccokon a haverokkal, vezeték nélküli ad-hoc hálózaton. Japánban népszerű volt, bizonyára sokan várják az angolosított verziót, és még tehetik is egy darabig, pontosabban idén őszig. A konkrét dátumot valamikor a későbbiekben fogja bejelenteni a japán szerepjáték gyáros.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 25 napja

Várjuk sok szerettel ezt a játékotröhögő smiley Csak jelenjen meg minél hamarabb

válasz erre
Dissidia: Final Fantasy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások