Csak jövőre lesz PC-n Battlefield: Bad Company 2 béta

2009. november 26.
1.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation 3 konzolokkal rendelkező játékosok már kipróbálhatták a Battlefield: Bad Company második epizódjának béta verzióját, amelyről meglehetősen pozitív vélemények kerültek vissza a DICE csapatához.

A PC-s játékosok azonban csak bociszemekkel bámultak az illetékesekre, hogy ők vajon miért nem kapnak a bétából, hiszen azért mégis a legjobb multis platformnak a személyi számítógépet tartják még a szakemberek is. Szerencsére a DICE brigádja a mai napon bejelentette, hogy nem kell aggódni, egy kis csúszással ugyan, de a jövő esztendő elején már a számítógéppel rendelkező fanatikusok is betölthetik a Bad Company 2-t. De figyeljetek csak! Van indok is!

Gordon van Dyke nyilatkozatai szerint ugyanis azért kellett elcsúsztatni a PC-s bétát, mert ezen a platformon sokkal összetettebb és jobb lesz a többjátékos mód, és mivel ez a tábor most kapja meg első ízben a játékot, szeretnék a lehető legjobban összerakni alkotásukat, hogy már a bétában se kelljen csalódniuk a fanatikusoknak. És, hogy mivel lesz több a PC-s változat a konzolostól? Nos, ott van a DirectX 10-11 támogatás, a 32 játékos egyidejű küzdelme (konzolon csak 24), josytick támogatás, Nvidia 3D Vision technológia, de még VoIP támogatás és dedikált szerverek is a PC-s verzió kiváltságaihoz tartoznak. Egy ilyen elragadó lista után talán mi is könnyebben megbocsájtjuk a csúszást, jövő év elején pedig akkor indulhatnak is a harcok.
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 7 hónapja és 21 napja

Megszokhattuk.

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja