Csak jövőre érkezik a Ghost Recon: Future Soldier

2010. május 19.
2.1201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A francia UbiSoft legújabb üzleti modellje, miszerint egy népszerű franchise legalább egy új részt termeljen egy évben, feltehetően nem valósul meg maradéktalanul, maximum az Assassin's Creed-sorozat esetében.

A helyzet viszont az, hogy történjen bármi is, annyi már most biztos, hogy a Ghost Recon legújabb epizódja, avagy a Future Soldier az idei esztendőben nem fut be a boltok polcaira, annak ellenére sem, hogy a cég kisdobos becsület szavát adta a 2010-re esedékes megjelenési időpont érdekében.

Természetesen vannak indoklások is a Ubisoft részéről, és teljes mértékben elfogadható okokról van most szó, a cég ugyanis nem szeretné szembeállítani alkotását sem a legújabb Call of Duty epizóddal, sem a Medal of Honor friss részével, amelyek mind az idén ősszel érkeznek, és feltehetően komolyan uralni fogják a karácsonyi kívánságlistákat az akciójátékok szerelmeseinél. A Future Soldiernek az illetékesek szerint idén nincs keresnivalója a piacon, ellenben a jelenleg is tartó pénzügyi esztendő utolsó negyedévében, avagy 2011 január-március időszakában van. Ekkor várható tehát a játék a boltok polcaira, a pontosításokra pedig várjunk türelemmel.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja