Csak türelem: jön PC-re a Lightning Returns: Final Fantasy XIII (is)

2015. június 04.
2.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hosszú évek ínséges időszaka után a Square Enix szó szerint elárasztja a PC-s rajongókat Final Fantasy-játékokkal.

Éppen a héten jelentették be, hogy erre a platformra tart a Final Fantasy Type-0 HD, most pedig megerősítették, hogy a korábbi terveknek megfelelően számítógépekre is leszállítják a Lightning Returns: Final Fantasy XIII-at, nem kell aggodalmaskodniuk miatta a rajongóknak.

A kiadó kiemelte, hogy bár megjelenési dátummal még nem tudnak szolgálni nekünk, ellenben mindenki megnyugodhat azzal kapcsolatban, hogy az elkövetkezendő hónapokban ezen a platformon is visszatér közénk Lightning. Az ismételt bejelentést a rajongók türelmetlenkedésének köszönhetjük, szóval mindenki igyon meg egy citromfűteát és relax!
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

A régebbi részek nekem egyáltalán nem tetszettek, de ezek az újabbak nagyon jók. Bár nem játszom velük, de szívesen nézek gameplay videókat. Lenyűgöző világok vannak bennük.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

A trilógia egyetlen darabja, ami nem volt meg PS3-ra és vártam nagyon az a Lightning Returns... Persze, hogy az késik. röhögő smiley Mindegy, csak legyen jobb port, mint az elődök. Final Fantasy Type-0 HD-t is várom sok szeretettel! mosolygó smiley

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 7 hónapja és 22 napja

nem tudom De valamiért nem jön be nekem világa

válasz erre
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja