Csak október közepén érkezik a Tropico 4 Xbox 360-as verziója

2011. szeptember 23.
2.1331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kalypso Media legfrissebb sajtóközleménye szerint egy apró csúszás éri majd a harmadik részével hamvaiból visszatért Tropico 4 Xbox 360-as változatát.

A játék PC-s verziói a terveknek megfelelően augusztus utolsó napjaiban megjelentek, a Microsoft masináira pedig eredetileg is egy aprócska csúszással vártuk a programot, méghozzá az első hírek szerint szeptember közepére. A Tropcio 4 azonban ezen a platformon mintegy jó hónapos késéssel, csak október közepén kerülhet a boltokba.

Konkrét okokat a Kalypso Media nem említett a jégre tétellel kapcsolatban, de feltehetően valamiféle fejlesztéssel kapcsolatos probléma merült fel, hogy az utolsó utáni pillanatokban kénytelenek efféle bejelentéssel szolgálni. Becsületükre szolgáljon, hogy legalább pontos időpontot megneveztek az érkezéssel kapcsolatban, ami október 18 lett, a probléma azonban mindösszesen annyi, hogy nem tudjuk, ez most a tengerentúlra vagy az öreg kontinensre érvényes datálás-e. Így tehát amit biztosra vehetünk, hogy október közepén van esély a Tropcio 4 Xbox 360-as változatának premierjére.
1 hozzászólás

marco

13 éve, 7 hónapja és 26 napja

Valahogy csak kibírjuk...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja