Csak jövőre jelenhet meg a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate

2012. augusztus 17.
2.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal korábban nyilvánosságra hoztunk egy hírt, amely a Nintendo aktuális tengerentúli megjelenéseire épített, ebben pedig megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a cég két alkotását is a jövő esztendőre csúsztatta, így a Luigi's Mansion: Dark Moon mellett a Castlevania: Lords of Shadow mellékszála, avagy a Mirror of Fate sem jelenhet meg az idén.

A Konami ugyanakkor korábban arról beszélt, hogy a játék még 2012-ben a boltok polcaira kerülhet, hogy egészen pontosak legyünk, annak idején 2012 őszét tűzték ki a premier időintervallumaként.

Újabb időpont vagy legalább a jövő esztendő egy körülbelüli időszaka természetesen még nem lett megnevezve a Mirror of Fate debütálásával kapcsolatban, így be kell érnünk azzal, hogy valamikor a 2013-as esztendőben kell számítanunk az alkotás megjelenésére.

A Castlevania franchise egyébiránt a mai napon immáron másodszor kerül megemlítésre lapunk hasábjain, hiszen a reggeli órákban kiderült, hogy a Konami szeretné PC-re is megjelentetni a Castlevania: Lords of Shadow második epizódját.
Nintendo aktuális tengerentúli megjelenéseire épített, ebben pedig megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a cég két alkotását is a jövő esztendőre csúsztatta, így a Luigi's Mansion: Dark Moon mellett a Castlevania: Lords of Shadow mellékszála, avagy a Mirror of Fate sem jelenhet meg az idén.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 6 napja

Szerintem meg nagyon odébb van még az....

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 6 napja

Pörgetik jól van. Szerintem ez jövő év eleje lesz, vagy első negyede...mosolygó smiley

válasz erre
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja