Csak jövőre jelenhet meg a Brothers in Arms: Furious 4

2012. július 10.
1.7081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Randy Pitchford, avagy a Gearbox vezére rendkívül szomorú híreket közölt a CVG magazin munkatársaival, a csapat főnöke ugyanis arról beszélt, hogy a Brothers in Arms: Furious 4 a korábbi tervekkel ellentétben biztosan nem jelenik majd meg az idei esztendőben.

Randy elmondása szerint a játék ezekben a percekben is készülődik, sőt, a rajongók alaposan meg fognak lepődni majd a megjelenéskor, de egyelőre vannak fontosabb dolgok is, így nem igazán tud aktualitásokról beszámolni nekünk.

A csúszás okait egyébiránt a Gearbox CEO elsősorban a Borderlands 2-vel és az Aliens: Colonial Marines-szel indokolta, hiszen mindkettő megjelenését záros határidőn belülre tűzték ki, így előbbi már szeptemberben, utóbbi pedig jövő februárban érkezhet.

Randy nem tartja kizártnak azt a megoldást sem, hogy a Brothers in Arms: Furious 4 valamikor a kettő között kerüljön a boltok polcaira , de ami jelenleg biztos, hogy a Borderlands 2 előtt semmiképpen sem várható a premier. Valószínűsíthetően 2013-nál előbb se várjuk a debütálást!
5 hozzászólás

davidka55

8 éve, 9 hónapja és 25 napja

idóták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hülye fosládák!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi az hogy van fontosabb dolguk is van pedig már anyira várom!!!!!!! ha csak fele olyan jó is lessz mint a trailerben akkor be****ok! de ha enyit kellet várnom és nem lessz jó akkor nemtudom mit csinálok!

válasz erre

Braddock

8 éve, 11 hónapja

Annyi jó játék érkezik addig hogy kicsi az esélye annak hogy unatkozni fogok!

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 1 napja

Úgyse vártam... Viszont Aliens-el kapkodhatnának kicsit.

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 1 napja

Hát bravó.

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 1 napja

Nagyszerű. Hülye duma amúgy hogy egyik másik miatt késik, hiszen az Aliens-t is eltolták egy csomó idővel. Fene egye meg őket.

válasz erre
Brothers in Arms: Furious 4
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljadarkomen profiljaiPet profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profilja