Csak jövőre érkezik az nVIDIA GTX 960?

2014. október 11.
3.4121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az nVIDIA mostanság két fontos bejelentést is eszközölt, hiszen az asztali megoldásokba szánt GTX 980 és GTX 970 után nem sokkal bejelentették azok mobil változatait, sokan viszont még idénre várnak egy harmadik bejelentést is.

A várakozás tárgya egyébként nem más, mint az állítólagos nVIDIA GTX 960, melyet a korábbi bejelentések után október közepére várt a piac. Sajnos a tippelt dátumhoz közeledve inkább a negatív hírek kezdtek el gyülekezni az új modell körül, mely állítólag csak 2015-ben érkezhet meg.

Ennek okát néhányan azzal magyarázzák, hogy a GTX 970 és GTX 980 igazán jól teljesít, így az nVIDIA nem szeretné azt, hogy aki mostanság, illetve az ünnepek idején grafikus kártyát vásárolna, az beérje a GTX 960-as modellel. Helyette a gyártó a drágább újdonságokra "kényszerítené rá" az embereket, akik közül nyilván sokan élnek is majd a megmaradt opciókkal. Persze az is lehet, hogy néhány nap múlva már örömmel számolhatunk be az új modell érkezéséről, de sajnos a negatív híreknek is van igazságalapjuk.
4 hozzászólás

ENCELADUS

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Remélem nem, erősen gondolkodom egy beszerzésében. Mondjuk ha 80+ lesz akkor nem valószínű.

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Alapból ez a 960-as sem lesz szerintem olcsó. Lehet érdemesebb lesz várni kicsit, aki VGA-t akar venni és az új kártyák miatt esetleg eshetnek a korábban kiadottak árai.

válasz erre

Gólem

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Nem nagyon szokta a gyártókat zavarni hogy valami még jól teljesít, szerintem más miatt nem érkezik még az új kártya. Lehet hogy gyártási probléma vagy ilyesmi.

válasz erre

kpal

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

AMD le kell nyomjuk röhögő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja