Csak Európában már egy millió felett jár a Just Dance 2

2011. március 09.
2.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a ritmusjátékok reneszánsza kétség kívül elmúlt már, elég csak a Guitar Hero és a DJ Hero sorozatok parkolópályára állítására gondolni, ugyanakkor a testmozgásra mindig volt és mindig is lesz igény, ennek köszönhető, hogy a UbiSoft által készített táncikálós alkotás, avagy a Just Dance 2 még mindig milliós eladásokat képes produkálni.

Ez derült ki legalábbis a franciák legfrissebb bejelentéséből, amelyben arról mesélnek nekünk, hogy csak Európában már egy millió felett jár a franchise második felvonása.

Hogy a tengerentúlon és más régiókban milyen eredményeket ért el a tavaly októberben megjelent program, azt egyelőre sajnos nem tudjuk, mindenesetre az kiderült még a közleményből, hogy a teljes Just Dance franchise - beleértve az első két részt, valamint a gyerekeknek készült mellékszálat - immáron nem kevesebb, mint 10 millió példányos eladásokkal büszkélkedhet világszerte. A jövő tehát úgy tűnik, hogy a táncolós ritmusjátékoké, de ne örüljünk annyira, előbb vagy utóbb erre is rá fognak unni a játékosok, erre mérget vehettek.
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 3 hónapja és 3 napja

Hát én inkább elmegyek egy buliba, és táncolok ottröhögő smiley
Igazából nem hiszem, hogy nekem pont arra lenne szükségem, hogy suliból vagy meloból hazaérve ugráljak a gép elöttröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja